ALU Prozori

Prozori kao i vrata – ukras su Vašeg doma ili poslovnog objekta. Izrađeni iz aluminijskih profila ne zahtijevaju dodatna ojačanja, vitke su i elegantne građe a pružaju mogućnost bojanja u bezbroj boja i nijansi. Kao dodatni pribor mogu biti pridodane rolete, grilje te mrežice protiv insekata.


Izvode se u raznim varijantama kao jednokrilni, dvokrilni, otklopni, klizni, otklopno klizni.
Prozori predstavljaju važan estetski dio fasade, jer svojom veličinom i oblikom određuju vanjski izgled objekta. Međutim, pri odabiru prozora, osim estetike, veliku pažnju moramo posvetiti i samoj funkcionalnosti. Naime, prozor koji je uz vrata najvažniji element nekog objekta, mora osigurati zaštitu kako od vanjskih vremenskih utjecaja, tako i od provala, ali i omogućiti dovoljno prirodne svjetlosti. Sve to garantira da se osjećamo udobno i sigurno.

Osnovne karakteristike ALU prozora:
• čvrstoća, otpornost i izvanredna izolacijska sposobnost
• minimalno održavanje
• moderan dizajn prozora
• izvedba u svim bojama po RAL sistemu
• ALU prozori su jednostavnih linija za elegantan i moderan stil

Osim smanjenja troškova za grijanje u zimskim mjesecima, energetski efikasni prozori istovremeno povećavaju udobnost. Stoga odlična izolacija igra veliku ulogu kod odabira odgovarajućeg prozora.

ALU prozori su za sve klimatske uvjete, a odlikuje ih i izvanredna stabilnost te dugovječnost. Velika postojanost oblika i boje svojstva su ALU prozora, koji ne stare te su laki za održavanje. Kod ovakvih prozora na raspolaganju je velik izbor boja za istu cijenu, što nije slučaj kod prozora napravljenih od nekog drugog materijala. Svojim modernim dizajnom mogu se uklopiti u bilo koji objekt, a osim energetski, ALU prozori su i ekološki prihvatljivi.