Certifikati

Certificiranje je prije svega garancija za GEALAN-ove partnere: prozori izrađeni prema definiranim standardima obrade, imaju obilježja visoke kvalitete – kao argument koji konkurencija ne može podcjenijvati. Dobiveni RAL-Certifikat GEALAN ima pravo proslijediti partnerskim tvrtkama s kojima ima sklopljen ugovor.


GEALAN kao prvi na tržištu s potvrđenim znakom RAL-kvalitete za STV sustav ljepljenja stakla, koji se temelji na kontaktu samoljepljive trake i stakla. Potvrda o registraciji RAL kvalitete Udruge plastičnih prozorskih profila uključuje GEALAN sustav profila S 8000 IQ i sustava sa samoljepivom trakom „GEALAN STV®“.

Testirano je područje nepropusnosti, mehanička svojstva i, po prvi put, utjecaji različitih klima. Također su prošli sva ispitivanja za velike elemante. Na internetskim stranicama RAL-kvalitete Udruge plastičnih prozorskih profila, testiran GEALAN sustav, prema RAL-GZ 716/1, odjeljak III, dio A, na raspolaganju je kao odobrena komponenta za ljepljive prozorske konstrukcije.