PVC Stolarija

Koristeći vjerojatno jedan od najboljih profila u svijetu, nudimo svojim kupcima proizvod iznimne kvalitete i dizajna.

 

PVC je visoko kvalitetni materijal koji zbog svojih odličnih termoizolacijskih svojstava i relativno povoljne cijene nema premca u izradi energetski učinkovite i ekonomski isplative građevinske stolarije.

Kako izabrati dobru PVC stolariju

Ključna stvar pri izboru PVC stolarije je koeficijent prolaska topline kroz prozor. Koeficijent prolaska topline (označava se sa U) je u stvari količina topline koju građevni element gubi u jednoj sekundi po m² površine kod razlike temperature od jednoga Kelvina. Što je on manji, znači da vaša stolarija ima bolja izolacijska svojstva i veća je ušteda energije. Također, morate paziti i na kvalitetnu i profesionalnu ugradnju, jer ako ćete raditi po principu “uradi sam”, možete imati dobar proizvod, ali veće su šanse da loša montaža poništi sve benefite vaše nove stolarije po pitanju izolacije.

Pojednostavljeno, ovisno o tome kakvu stolariju sada imate, ugradnjom odgovarajućih PVC prozora vi ćete smanjiti gubitke topline za 50 – 70 posto, što će se odlično odraziti na vaše troškove grijanja. Dakle, osim što je lijepa, moderna i ne zahtjeva skoro nikakvo održavanje, PVC stolarija je odličan izbor kod uštede energije, tj. novca.

Boje

PREDNOSTI acrylcolor POVRŠINE BOJA:

• akrilno staklo neraskidivo spojeno sa tijelom PVC profila
• potpuno glatka površina bez sitnih pora i udubljenja
• vrlo lagano za održavanje i čišćenje, te postojano dugi niz godina
• otporno na mehanička oštećenja i vremenske utjecaje
• visoka refleksija sunčevih zraka = manje zagrijavanje profila i bolja statika
• mogućnost odabira između 12 standardnih boja uključujući i bijelu RAL 9010
• postojanost boje na dugi niz godina bez posebnog održavanja osim čišćenja

Proizvodnja (koekstruzija) acrylcolor PVC profila Visoka refleksija sunčevih zraka omogućuje manje zagrijavanje acrylcolor prozora i time bolju statiku materijala