Rolete

Rolete su osobito pogodne kao vanjska zaštita od sunca, vrućine, nepoželjnih pogleda i gostiju. Izrađujemo sisteme roleta svih veličina te različite tipove i varijante kako bi bile pogodne za upotrebu kako u novogradnji tako i u adaptiranim prostorima. Rolete se mogu proizvoditi u više boja i dekora.
Velik izbor boja i imitacija drveta sigurno će se uklopiti u sve fasade Vaših domova ili poslovnih prostora.

Izaberite način otvaranja/zatvaranja:
• Manualno – standardni automat – preko trake – montiran na štok prozora
• Manualno – ugradbeni automat – preko trake – ugrađen u štok prozora
• Automatski – preko elektromotora koji je ugrađen u kutiju rolete – podizanje rolete moguće je izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem

Gurtna – kutija za roletu:
• može biti vanjska ili unutarnja

 

 

ALU rolete
Rolete su kvalitetna sjenila s kojima brzo i lako u potpunosti zatamnimo prostor, spadaju u izuzetno postojanu zaštitu koja je primjerena za sve novogradnje, a isto tako se lako montiraju na već postojeću stolariju.

Izabrati možete između roleta s PVC lamelama ili roleta s ALU lamelama, punjenih sa poliuretanskom pjenom, što pridonosi odličnoj termičkoj i zvučnoj izolaciji.

Širine lamela: 39mm, 42mm, 55mm.

Izrađujemo alu rolete sa aluminijskom kutijom (vanjska), aluminijskom termo kutijom (unutarnja punjena poliuretanom), PVC kutijom (unutarnja).
U vodilicama roleta stavlja se četkica kako ne bi dolazilo do lupanja lamela na vjetru, a četkica i pridonosi tišem radu rolete.
U sve rolete je moguće ugraditi elektromotor kao opciju električnog upravljanja. Rolete mogu biti različite s obzirom na oblik kutije, također mogu biti unutarnje ili vanjske, te podžbukne.

Lamele, vodilice i kutije su napravljene od aluminija koji je elektrostatski plastificiran tako da su materijali i boja postojani na atmosferske utjecaje, a osim povremenog čišćenja nema potrebe za bojanjem ni bilo kakvim održavanjem.
Kao mogućnost se nudi i roleta sa ugrađenim komarnikom.

Aluminijske rolete za garažna vrata su punjene poliuretanskom pijenom, visine su 77mm. Proizvode se u više boja siva, tamno zelena, beige, bijela i smeđa. Moguće je naručiti i lamele sa otvorom kako bi se osiguralo prirodno osvjetljenje prostora. Podizanje roleta je sa elektro motorom, a upravljanje je daljinskom upravljačem ili sklopkom sa ključem. Kutija za lamele i vodilice se nalaze sa unutrašnje strane prostora.

 

Komarnici

Naročito u ljetnim mjesecima postoji potreba za svježim zrakom u prostorima za stanovanje. Prozori su često otvoreni dan i noć, a tada ima na tisuće insekata u zraku.


Komarnici su jednostavno i učinkovito rješenje za sprečavanje ulaska različitih insekata u vaš prostor, a ujedno dopuštaju ulaz svježeg zraka. Lako se montiraju na prozore ili vrata.

Komarnici mogu biti u tri osnovne izvedbe: fiksni, rolo i klizni, te komarnici za vrata “Amerika”.
Sve tri izvedbe komarnika su sigurna zaštita od različitih insekata prije svega za stambene objekte, javne prostore te za prostore gdje se priprema i prodaje hrana.
Komarnici se mogu montirati na sve prozore jer se rade isključivo po zadanim dimenzijama.