Vrata

pvc_vrata4U ponudi dekorativnih PVC panela trenutno imamo sedam linija panela, svaku od njih odlikuje poseban stil i značajke.

Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. Zato bi njima trebalo posvetiti naročitu pažnju kod planiranja. Pvc ulazna vrata bi trebala ispunjavati par normi : estetska, dugovječnost-odnosno svi materijali bi trebali biti malo predimenzionirani kako bi sve funkcioniralo stabilno dugi niz godina, protuprovalni aspekt; ukrute po sredini vrata i protuprovalne sigurnosne brave, brtvljenje naročito sa donje strane vrata gdje je rizik od propuhivanja veći.

Sve to nudi GEALAN S 8000 sistemi profila koji imaju povećanu ukrutu koja je dimezije 42x60mm kao sto se vidi na slici pravokutnog oblika, 2,5 mm debljina stijenke ojačanja unutar samog vratnog profila i povećane dimenzije vratnog krila 126 mm tako da je onemogućeno dužinsko savijanje ulaznih vrata. Dok većina koristi profile balkonskog krila 100 mm ili 105 mm koji nemaju dosta dobru statiku i ojačanje te dolazi do krivljenja vrata i ne brtvljenja.

Veliki izbor ukrasnih panela sa različitim staklima po želji kupca i slagani modeli ulaznih vrata sa mogućnošću individualnog pristupa oblikovanja vrata prema vlastitom prostoru.

  • Mnogostruka mogućnost oblikovanja
  • Pouzdan rad
  • Najbolja stabilnost zbog velikih presjeka profila
  • Velika zaštita od provale
  • Dobra toplinska izolacija zbog praga ojačanog staklenim vlaknima
  • Posebne brtve sprečavaju propuh
Vizual
vizualU svim modelima panela programa “Vizual” HPL aplikacija je obostrana i u ravnini PVC panela zbog specifičnog načina izrade.

Opširnije
Premium
premiumAžurno pratimo i osluškujemo zahtjeve tržišta, rezultat toga je i linija “Premium”, paneli blago naglašenih, decentnih bordura, čistih ravnih linija, dostupni s ili bez dekorativnih PVC aplikacija u boji.

Opširnije
Elegant
elegantJednostavne, elegantne i moderne linije. Osnovna odlika linije “Elegant” je gotovo ravna površina s neznatnom bordurom i obaveznom ukrasnom aplikacijom u boji.

Opširnije
Moderna
modernaPaneli linije “Moderna” moderan su i sofisticiran izbor za Vaš dom. Za razliku od linije “Elegant”, paneli “Moderna” odlikuju se nešto izraženijom bordurom. U ponudi je 11 modela dostupnih u dvije veličine.

Opširnije
Exclusive
exclusiveLinija “Exclusive” – bogate, izražene bordure, kovane rešetke i raskošne staklarske dekoracije.

Opširnije
Classic
classic

Linija “Classic” je osnovna i najzastupljenija u proizvodnom programu. Paneli linije “Classic” odlikuju se tradicionalnim dizajnom, stilski se uklapaju uz sva klasična pročelja. Proizvodimo ih u dvije dimenzije a u ponudi su 23 modela, većina s odgovarajućim polupanelima.

Opširnije
Standard
standardJednostavni paneli klasičnog dizajna, od linije “Classic” razlikuju se po manje izraženoj borduri, manje staklarskih dekoracija i nižoj cijeni.

Opširnije